Nandy Onderdelinden

Groepsleerkracht groep 1/2
Werkdagen: maandag, dinsdag

Mijn naam is Nandy Onderdelinden. Ik ben getrouwd en heb samen met Loek een zoon (Lucas) en schoondochter (Carlijn). Wij wonen sinds 1999 in Poortugaal.

Mijn passie voor het werken met kinderen is mij met de “paplepel ingegoten”dus studeren voor juf was voor mij een logische stap na de middelbare school. Ik heb na mijn opleiding met veel plezier op drie verschillende scholen gewerkt. Van iedere school neem je allerlei ervaringen mee en die hebben mij gevormd tot de juf, die ik nu ben.

Na 43 jaar wilde ik stoppen met mijn werk in het onderwijs. Zin in een leuke uitdaging en vol nieuwe energie ben ik een poosje in het theater gaan werken. Iets heel anders ,maar erg leuk. Het biertjes tappen ging mij echter niet zo goed af, dus deze baan heb ik opgezegd. En na een jaar kwam deze leuke school in Rhoon op mijn pad. Mijn “juffenhart” klopte nog teveel om helemaal te stoppen. En wat ben ik blij dat ik nu hier mag werken.

Mijn werk geeft mij heel veel energie en dit komt natuurlijk mede door de leuke, fijne collega’s en de heerlijke spontane kinderen en fijne ouders. Mijn energie kan ik ook kwijt in mijn hobby’s: zingen in mijn popkoor ,zwemmen ,leuke dingen met mijn gezin doen en op gaan pad met vriendinnen.